No niin nyt avattiin meidän Pravanan oma blogi! Tänne olis tarkotus postailla vähän kaikkea mikä meitä kiinnostaa! Eli tietenkin täällä puhutaan hiuksista, kauneudesta ja hyvinvoinnista, matkustelusta yms. Pravana on meille suuri intohimo ja itse olen ollut mukana kohta kaksi vuotta. Pari kertaa ollaan käynty losissa kouluttautumassa ja meillä onkin hyvät koulutukset kampaajille kevääksi!!! Jos haluat oppia kestävän ja hyvän lainekampauksen, suosittelen suuntaamaan meidän koulutukseen 🙂

Mutta! Tämän postauksen aihe on tällä kertaa, hyvinvointipussi! Sain käydä testaamassa tätä ihanaa laitetta BB Lashes salongissa tampereella viime viikolla ja olin siltä istumalta myyty! Vaikka ajatus hikoilemisesta pussissa ei ehkä heti tuo mukavia mielikuvia, mutta voin taata että kokemus ja olo sen jälkeen on mitä mainioin! Tai ainakin minulla oli! Maanantai masennus jäi sinne pussiin!

Mutta mikä tämä hyvinvointi pussi sitten on?

FIR65º hyvinvointipussi on tehokas ja turvallinen tapa poistaa kehoon varastoituneita kuona-aineita. Se on tehokas apu myös painonhallinnassa, selluliitin poistamisesssa, laihduttamisessa ja palautumisessa urheilusuorituksen jälkeen. Siinä on älykäs ohjausteknologia, joka tuottaa syvälämpöä tasaisesti lyhyessä käyttöajassa. Urheilijoiden keskuudessa Infrapunamakuupussi soveltuu kehon palautumisen nopeuttamiseen ja sen teho on huomattu jo lukuisissa kliinisissä testeissä.

FIR infrapunasäteily “syvälämpö” on eräs lämpösäteilyn muoto. Se menee suoraan ihmisen ihon alle noin 3 – 10 cm syvyyteen lihaksiin, luihin ja elimiin, joka alkaa vastaavasti kiihdyttää elimistön verenkiertoa, solujen aktivoitumista ja uusiutumista. FIR infrapunasäteily vaikuttaa pieniin tulehduksiin (auttaa), sterilointiin, haavojen parantamiseen, liikalihavuuden hoitoon, painonpudottamiseen, kehon palautumiseen ja yleiseen kehon hyvinvointiin. FIRinfrapunasäteily stimuloi koko kehoa ja sen toimintaa erittäin tehokkaasti.

Hyvinvointipussi puhdistaa myös ihoa ja stimuloi ihosolujen uusiutumista (iho muuttuu pehmeämmäksi ja sen jäntevyys, joustavuus sekä väri paranevat), ehkäisee ihon verenpurkaumia ja parantaa ihon aineenvaihduntaa.

Hyvinvointipussi lisää energisyyttä ja se on oiva tapa käynnistää aamu. Tai mitä se myös itselläni teki, rentoutti ja nukuin pitkästä aikaa kuin tukki! Sydämen lyöntitiheys nousee ja kapasiteetti paranee. Ihmisen sydän pumppaa laajentuneiden verisuonten läpi enemmän verta ja saa näin aikaan treenin kaltaisen vaikutuksen. Kohonnut aineenvaihdunta polttaa kaloreita tehokkaasti, kun keho hikoilee. Tämä edistää tehokkaasti rasvan palamista sekä lisää että vahvistaa sydämen kuntoa.

Hyvinvointipussi on helppo pitää myös puhtaana sen erikoismateriaalin myötä. Mikäpuhdistetaankin jokaisen asiakkaan jälkeen.

Noin 45 minuuttin käyttö päivittäin tai vähintään 3krt/vko hyvinvointipussissa auttaa sinua tehokkaasti hallitsemaan painoasi

On myös hyvä tietää kenelle hyvinvointipussi ei sovellu! Jos olet sairas, epätietoinen terveydentilasta tai käytät jotain lääkitystä on hyvä neuvotella lääkärin kanssa ennen kuin menet laitteeseen. Mikäli teille on asennettu sydämenahdistin, metallilevyjä, tekoniveliä tai muita kirurgisia implantaatteja (esim: silikoni) on syvälämpöhoidosta neuvoteltava lääkärin kanssa.

Seuraavissa tapauksissa infrapunatuotteiden käyttöä ei suositella:

  • akuutti vamma
  • ankara tulehdus
  • sydämen verenkierron vajaatoiminta
  • sydänsairaus
  • verenkierto häiriöt
  • veren hyytymishäiriöt
  • suuret arvet
  • tuntohäiriöt kasvaimet
  • tiedostamis- tai kommunikointivajavuudet, jotka saattavat estää
  • kertomasta infrapunatuotteen käytön aiheuttamasta epämukavuudesta tai kivuliaisuudesta.

 

Siinä vielä linkkiä mistä voi lukea hyvinvointipussin testituloksista!

http://www.hyvinvointipussi.fi/page/8/testaukset

Ajan voit varata alla olevasta linkistä ja jos haluat vielä tiedustella lisää, liikkeen omistaja Alina Ahtianen vastaa mielellään lisäkysymyksiin 🙂

Hinnasto:

32€/kerta
152€/5 kertaa

288€/10 kertaa

 

http://bblashes.fi/tampere/

Taidankin heti varata uuden ajan 😉 Lämpimiä hetkiä!

Terkuin

Mari / Pravana freelancer kouluttaja