Ihonhoitoa Koreasta

Olimme muutama viikko sitten Hairbesties tiimin kanssa Hiusyritäjien risteilyllä. Hiusyrittäjien risteilyllä oli noin nelisenkymmentä näytteilleasettajaa ja kuhinaa riitti parin päivän ajan. Messuilla oli mukana myös  suomalainen kosmetiikan verkkokauppa Beauty pop up. Vuonna 2015 perustettu verkkokauppa on pullollaan tämän hetken ihonhoidon hittituotteita! Olin erittäin innoissani, kun sain heiltä kotiin mukaan tuotteita testattavaksi!

Sunnuntai on nykyään itselle lemppari päivä viikosta. Saa ottaa rennosti ja huoltaa kehoa ja mieltä. Varsinkin talvella, kun pakkanen on meitä “hellinyt” jonkin aikaa, alkaa se näkyä ihossa. Ainakin itsellä naama ja kädet kaipaavat paljon kosteutta. Kurkistetaan mitä sieltä näytepussista löytyi!

KOCOSTAR®

KOKOSTAR on kangasnaamiohin perustunut korealainen brändi, joka tarjoaa kauneudenhoitoa päästä varpaisiin. Tuotteet ovat eläinkokeettomia, nättejä ja sopivat loistavasti vaikka lahjaksi. KOCOSTAR tuotteet ovat helppo käyttää eikä hintakaan kirpaise.

KOCOSTAR Princess Eye patch 

Itse kaipaan huonosti nukutun yön jälkeen turvotusta laskevia naamiota mitä KOCOSTAR myös tarjoaa. Princess eyepatch silmänalusnaamiot virkistävät ja kosteuttavat silmänympärys ihoa. Hydrogeelin ansiosta naamiot lukitsevat kosteuden ihoon ja laskevat turvotusta. Naamiot ovat myös biohajoavat. Naamiot laitetaan puhditetulle iholle ja annetaan vaikuttaa 10-15min. Naamioita voi käyttää jääkaapissa ennen laittoa jos haluaa tehokkaamman vaikutuksen, mutta naamioita ei suositella säilyttämään siellä.

Nämä ovat myös erittäin hyvät liiketyöhön esim asiakkaalle rentouttavan päähieronnan yhteydessä.

KOCOSTAR Princess Eye Patch Gold
Kuva Beatypopup sivulta.

Slice mask sheet Apple

Nämä kankaiset viipalenaamiot kirkastavat ja tekevät ihosta heleän. Naamiot pysyvät iholla hyvin eikä lähde tippumaan. Koska viipaleet ovat todellakin viipaleita, voit kohdistaa tehon juuri tarvitsevaan kohtaan. Omenauute heleyttää ihoa.

Naamiota on saatavilla esim mansikkakuviosena, ananas, kurkku, sitruuna yms. Viipaleet asetellaan puhtaalle iholle kosteutta tarvitseviin kohtiin ja annetaan vaikuttaa 15-20 min. Kasvoja ei tarvitse huuhdella jälkeenpäin.

KOCOSTAR Apple Slice Mask Sheet
Kuva Beutypopup sivulta.

Omenaviipaleet ja kultanaamiot silmien alla.

 

 

 

 

 

 

 

 

Iho tuntui jälkeenpäin raikkaalta ja aivan kuin pikku pöhötys kasvoilta olisi imetty lappuihin ?

KOCOSTAR Purple hand moisture pack

Tämä kostetuttava käsinaamio oli juuri sitä kädet kaipasi tällaisten pakkasien keskellä! Kädet tuntui kuivilta ja myös näyttivät siltä!

KOCOSTARIN kankaiset käsinaamiot sisältävät sheavoita, arganöljyä ja kaakaovoita. Nämä käsineet kosteuttavat ja pehmittävät ihoa. Käsineet laitetaan pestyihin ja kuiviin käsiin. Anna vaikuttaa 20 min. Jos on pakko niin puhelimen näprääminen onnistuu myös tänä aikana =) Käsiä ei tarvitse huuhtoa käytön jälkeen.

Kuva Beautypopup sivulta

Käytön jälkeen kädet tuntuivat sileiltä ja näyttivät eloisilta! Aivan ihana tuote!

Käykää kurkkaamassa alla olevasta linkistä lisää tuotteita!

http://www.beautypopup.fi/#

 

Aurinkoista sunnuntaita kaikille ☺

 

Terkuin

Mari  / Hairbesties freelancekouluttaja