Kun täällä Suomen puolella vielä  odotellaan että lumet sulaa  ja vihreä maa alkaa näkyä niin Jenkeissä päästiin jo nauttimaan upeista festarilookeista. Mitä rennommin pukeudut sen parempi. Tänä vuonna nähtiin niinkuin monena vuonna aiemminkin, bootsit, hatut, paljon koruja ja boheemia meininkiä.  Parasta muotia näkee  joka vuosi Coachella Festareilla huhtikuun puolessa välissä ,Califoniassa, jonne kokoontuu huippu artisteja, näyttelijöitä, bloggareita upeissa asukokonaisuuksissaan.

Mielestäni Suomessa ei vielä nähdä aivan näin boheemia meininkiä, mutta  uskon pikku hiljaa “hippeys” ottaa vallan ja täällä meilläkin porukalla nähdään isoja hameita, “kasvomaalauksia” sekä massiivisia koruja.

Kuvat Google, Pinterest

 

Lookin viimeistelee upeat glitterit meikeissä, hiuksissa ja käsissä. Korut kaulalla, käsissä ja nilkoissa sekä tatuoinnit että upeat pastelliset ja persoonalliset hiukset joko nutturoilla, leteillä tai rennolla kiharalla. Ja niinkuin kuvista näkee mitä erikoisempi on look niin  sen parempi, ainakin minun mielestä 🙂

 

 

Kuvat Pinterest

 

Rakastan rentoa ja boheemia tyyliä ja itse tykkään hakea inspiraatiota  kesän festareille Pinterestistä ja Googlesta ja nimenomaan Jenkkien Festareilta(esim.  Coachella) mistä bongailee  aivan mielettömän upeita ja persoonallisia outfittejä. Jospa sitä pääsisi ensi vuonna sitten ihan paikan päälle tarkkailemaan upeita  asu kokonaisuuksia ja nauttimaan fiiliksestä ! Onneksi menemme jo vauhdilla kohti kesää !

 

xoxo Veera Seppänen /Freelancer kouluttaja