Heippa!

Käytiin muutama viikko sitten täyttämässä/muotoilemassa huulemme ihanalla Mintulla Unity Hair & Beauty liikkeessä Tampereella. Halusimme tehdä asiasta postauksen jos joku miettii huulten täyttöä, mutta ei ehkä osaa ottaa huomioon tiettyjä asioita. Alalla on monenmoista tekijää ja laatukin vaihtelee.

Heitettiin pallo Mintulle ja hän pääsee kertomaan omin sanoin itsestään ja kyseisestä asiasta:

JUVÉDERM®-täyteainehoidot

Kaikki huomaavat eron, mutta kukaan ei tiedä!
Juvéderm®-täyteainehoidot juonteiden käsittelyyn, koko kasvojen muotoiluun, huulten muotoiluun ja täyttöön, sekä ihon uudistamiseen ja nuorentamiseen niin, että tulos näyttää luonnolliselta.
Hyaluronihappohoidot ovat yleistyneet merkittävästi kuluneiden vuosien aikana ympäri maailmaa. Se on nopea, edullinen, turvallinen sekä hyvin lyhyen toipumisajan vaativa toimenpide. Tulos ei ole lopullinen, eikä se jätä ihoon pysyviä merkkejä toimenpiteestä, sillä se poistuu ihosta hiljalleen aineenvaihdunnan myötä.
Käyttämäni täyteaineet ovat Allerganin valmistamia, markkinoiden parhaita ja tutkituimpia valmisteita. Tämä on ollut itselleni tärkeintä valitessani täyteainetta, jolla haluan työskennellä. Vaikka hinta on korkeampi kuin monen muun markkinoilla olevan valmisteen, on tärkeää tietää valmistaja sekä mitä aine todellisuudessa sisältää. Allergan on maailmanlaajuinen terveydenhoitoalan yritys, joka on tehnyt uraauurtavaa työtä lääketieteellisten esteettisten hoitojen kehittämiseksi jo kolmen vuosikymmenen ajan.
Juvéderm® täyteaineet sisältävät kirkasta geeliä, joka injektoidaan ihoon haluttuun kohtaan erittän ohutta neulaa käyttäen. Geeli on valmistettu biokemiallisesti ihossa luontaisesti esintyvää hualuronihappoa jäljitellen, ei-eläinperäisistä ainesosista.
Juvéderm® täyteaineet sisältävät lisäksi myös 0,3% lidokaiinia, joka on samaa puudutetta kuin hammaslääkärit käyttävät, eli jos et ole tuolle puudutteelle allerginen, ovat täyteaineet täysin turvallisia.

Valittavanasi on Juvéderm™ vycross tekniikalla pistettävät täyteaineet:
VOLUMA – Suunniteltu lisäämään ja muotoilemaan poski pinta-alan volyymia ja korjaamaan ikään liittyvää tilavuusvajetta. Kesto jopa 2 vuotta.
VOLIFT – Vaikeisiin ja keskivaikeisiin juonteisiin ja ryppyihin esimerkiksi nenän ja suun alueen ympärillä olevien hymy-uurteiden pehmentämiseen, tarjoten hienovaraisia ja pitkäaikaisia tuloksia jopa vuodeksi.
VOLBELLA – Huulten sekä suun alueen muotoiluun. Tulokset voivat kestää jopa vuoden.

Koulutukseltani olen lähihoitaja sekä koulutettu Juvéderm® -pistoshoitaja. Olen tehnyt hoitoalan työtä pääsääntöisesti avopalveluiden puolella n. 10 vuotta. Kauneusala on aina kiehtonut ja sinne sitten päädyinkin keväällä 2017 täyteaineiden pariin, josta mielenkiinnon kohteet ovat vain laajentuneet ja olen jatkuvasti kouluttautunutkin lisää. Täyteaneiden lisäksi teen happokuorintoja, mesoterapiaa, microblading-pigmentointeja sekä Xtreme lashes -ripsipidennyksiä.
Täyteaineissa suosin kuitenkin luonnollisuutta ja varsinkin alkuun varovaisuutta sen suhteen, että lopputulos on aina asiakasta miellyttävä, eikä mitään täytetä liikaa. Asiakas maksaa aina täyteaineesta, joka myydään 1ml kerta ruiskuissa, ja jos esimerkiksi huulten täytössä on epävarmuutta mikä on liikaa, on parempi totutella ja katsoa muutama päivä ja tulla myöhemmin käyttämään loppu aine (sisältyen hintaan). Aine säilyy n. viikon verran hyvänä avauksesta.
Nälkä kasvaa syödessä sanotaan, ja sehän täyteaineissa pätee. Sitä tulee helposti sokeaksi eikä nää itse muutosta vanhaan. Sen vuoksi onkin hyvä ottaa aina ennen ja jälkeen kuvat, joista tuon todellisuuden näkee. Mielestäni ammattitaitoinen pistoshoitaja katsoo ja kertoo mielipiteensä, tarvittaessa pystyy myös kieltäytymään hoidosta. Jälki ja lopputuloshan ovat myös se parhain käyntikortti sekä markkinointivaltti hoitajallekin.
Täyteaineita ottaessa on tärkeää saada tekijältä aina todennuslappu/varmennustägi täyteaineesta jota on pistetty, joka löytyy jokaisesta aidosta täyteaine paketista, mahdollisten komplikaatioiden ja markkinoilta takasin vetojen vuoksi.
Annan itse aina asiakkaalle Beauty passportin johon limataan tuo todennuslappu sekä kirjataan mitä on pistetty minnekin ja minkä verran yms. muistiinpanoja jos jotakin on.
Meillä on mahdollista varata myös maksuton aika konsultaatioon vielä toimenpidettä harkittaessa, mahdollista suunnittelua sekä miettimistä varten. Konsultaatio ei sido sinua mihinkään.

Minttu Koort Unity Hair & Beauty

Marin mietteet
”Olen aina ollut ihan tyytyväinen huuliini, mutta viehätys kokeilla täytettä on häilynyt mielessä. Kun Veera mainitsi, että voitaisiin mennä yhdessä, oli päätös helppo!”
 
”Olen tyytyväinen lopputulokseen ja siihen kuinka luonnolliset huulista tuli. Halusin vain pientä täyteläisyyttä, joten laitoimme minulle ylä ja alahuuleen yhteensä 0,5 ml. Mikä jälkeenpäin oli oikein hyvä, vaikka tekohetkellä olisin pistänyt enemmän 😀 Onneksi Minttu tiesi ammattilaisena, että hiljaa hyvää tulee. Seuraavana päivänä huulissa oli turvotusta mikä laski päivän aikana. Ylähuulen yläpuolelle tuli pieni mustelma joka hävisi kanssa nopeasti pois.”
 
Seuraavana aamuna
 ”Mielestäni kosmeettisissa hoidoissa ei ole mitään vikaa kunhan ne tekee itsensä takia ja löytää ammattitaitoisen tekijän. Halvalla ei saa hyvää kannattaa muistaa. Laadusta ja ammattitaidosta kannattaa maksaa!”  
 Ennen ja jälkeen
Veeran mietteet

“Olen aiemmin täyttänyt huuliani 3 kertaa ja kerran aiemmin jo Mintun toimesta. Aiemmin ennen kuin Minttu täytti huuleni niin aiemmilla kerroilla huuleni olivat todella todella turvoksissa seuraavana päivänä ja mustelmilla ja nyt ei mitään. Minulle tehtiin pintapuudutuksen kanssa koska olen todella herkkänahkainen tälläisissä asioissa, pistokset silti hieman tuntui mutta onneksi se oli nopeasti ohi. Minttu on ihanan rauhallinen tekijä ja hänellä on silmää tähän työhön. Itse tykkään todella luonnollisista huulista ja olenkin täytellyt niitä” pikkuhiljaa hyvä tulee “- meiningillä. Ja jos käsistä lähtee niin Minttu kyllä osaa toppuutella hyvän maun rajoilla, koska tähän jää niin koukkuun 🙂 ” 

Terveisin, Freelancer kouluttajat Veera & Mari