TOIMITUS

Paketin toimituskulu on 8,90€, joka lisätään laskuun. Toimitamme ainoastaan Suomeen.

Lähetämme tilauksesi parissa arkipäivässä (viikonloppu ja kansalliset pyhät). Jos tilaaja on alle 18-vuotias, siirtyy vastuu tilaajan vanhemmille.

EN MUISTA KÄYTTÄJÄTUNNUSTA JA SALASANAANI?

Mikäli olet unohtanut tunnuksesi, saat ne täältä

Mikäli olet unohtanut tunnuksesi, saat ne täältä: https://hairbesties.fi/tilini/lost-password/

MAKSUTAVAT

Lasku – Ainoastaan tiliasiakkaille. Tarkistamme tiliasiakkaiden luottotiedot ennen luoton myöntämistä.

REKISTERÖITYMINEN

Asiakkaan tulee rekisteröityä asiakassuhteen aloittamiseksi antamalla Myyjälle rekisteröintiin tarvittavat perustiedot. Myyjä pidättää itsellään oikeuden tarkistaa Asiakkaan luottokelpoisuus ennen asiakassuhteen avaamista ja koska tahansa ennen tuotteiden toimitusta. Myyjällä on oikeus hylätä Asiakkaan tekemä tilaus Asiakkaan alhaisen luottokelpoisuuden tai muun painavan syyn perusteella.

HINNAT

Myyjän ilmoittamat hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Kaikkiin myyjän ilmoittamiin hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. Hintoihin liittyvät huomautukset on tehtävä Myyjälle kahdeksan (8) vuorokauden kuluessa laskun päiväyksestä lukien. Myyjä pidättää oikeuden hintojen muuttamiseen, mikäli ne aiheutuvat myyjästä riippumattomasta syystä.

MAKSUAIKA

Kaikkiin laskuihin sovelletaan maksuehtoa neljätoista (14) päivää netto, ellei toisin ole kirjallisesti sovittu. Maksuajan laskenta alkaa laskutuspäivästä. Mikäli kauppahintaa ei makseta määräaikana, myyjällä on oikeus viivyttää uusien tilausten toimittamista, kunnes erääntyneet maksut on suoritettu. Laskulla voit ostaa 1000 € (sis. alv:n) luottorajaan asti. Maksun viivästyessä perinnän hoitaa TrustCapital.

OMISTUSOIKEUDEN SIIRTYMINEN

Tuotteet ovat Myyjän omaisuutta, kunnes kauppalasku on kokonaisuudessaan suoritettu.

VAARANVASTUUN SIIRTYMINEN

Vaaranvastuu siirtyy Asiakkaalle, kun tavara sopimuksen mukaisesti luovutetaan asiakkaalle tai itsenäisen rahdinkuljettajan kuljetettavaksi jollei kirjallisesti toisin ole sovittu.

MYYJÄN OIKEUS KAUPAN PURKUUN

Mikäli kauppahintaa ei makseta määräaikana, myyjästä johtumattomasta syystä, on myyjällä oikeus purkaa kauppa. Myyjällä on purkuoikeus myös silloin, kun asiakkaan ilmoituksen perusteella tai muuten on ilmeistä, että asiakkaan suoritus tulee viivästymään oleellisesti. Mikäli kauppa puretaan edellä mainitulla tavalla, on Myyjä oikeutettu noutamaan jo toimitetut tuotteet asiakkaan kustannuksella.

TAKUU

Myyjän takuu perustuu tuotteen valmistajan tuotteelleen antamaan takuuseen ja se kattaa kaikki tuotteiden valmistukseen tai raaka-aineisiin liittyvät virheet valmistajan ehtojen mukaisesti. Luonnollinen ja mekaaninen kuluminen sekä epätavallisesta käytöstä aiheutuva rikkoutuminen eivät kuulu tuotetakuun piiriin.

VAKUUTUS

Osapuolet huolehtivat tavaran vakuuttamisesta sovittujen toimitusehtojen osoittaman vastuunjaon mukaisesti. Muista vakuutuksista on erikseen kirjallisesti sovittava.

VIRHEVASTUU JA TUOTEVASTUU

Myyjä vastaa vain tuotteessa olevasta suunnittelu- ja raakaaine- tai valmistusvirheestä sen suoritettuun myyntihintaan asti. Myyjä ei vastaa tuotteen virheistä, jotka aiheutuvat tuotteen puutteellisesta asentamisesta tai huoltamisesta.

TOIMITUKSEN VIIVÄSTYMINEN

Myyjä ei ole velvollinen korvaamaan toimituksen viivästyksestä tai virheellisyydestä asiakkaalle aiheutuneita välillisiä vahinkoja, kuten tuotantotappiota, saamatta jäänyttä voittoa tai muuta taloudellista seurannaisvahinkoa.

TUOTEVIRHEET

Asiakkaalla on velvollisuus tarkastaa tuotteen kunto ja oikeellisuus tuotteen vastaanottamisen yhteydessä. Kaikki tuotteisiin liittyvät huomautukset on esitettävä Myyjälle välittömästi puutteen tai virheen tultua asiakkaan tietoon. Toimitus katsotaan hyväksytysti vastaanotetuksi, ellei siitä ole huomautettu kahdeksan (8) päivän kuluessa toimituspäivästä. Myyjällä on ensisijaisesti oikeus joko korjata virhe tai toimittaa uusi tuote viallisen tilalle. Asiakkaan tulee palauttaa virheelliseksi tai vääräksi havaitsemansa tuote alkuperäisessä ja myyntikuntoisessa pakkauksessaan myyjän antamien ohjeiden mukaisesti. Viallisen tuotteen korvaus- tai korvaamatta jättämispäätös annetaan, kun virheelliseksi ilmoitettu tuote on tutkittu joko myyjän tai valmistajan edustajan toimesta.

TUOTTEEN PALAUTTAMINEN JA VAIHTAMINEN

Tuotteilla on 7 vuorokauden palautus- ja 14 vuorokauden vaihto-oikeus laskun päivämäärästä. Ole aina yhteydessä myyjään ennen vaihtoa tai palautusta. Tuotteen palauttamiseen tarvitaan Myyjän antama suostumus ja palautuskaavake, kaavakkeen saat myyjältä. Palautuksen yhteydessä on ilmoitettava myös palautuksen syy sekä laskun tai lähetysluettelon numero. Myyjä ei hyvitä tuotepalautusta, jos tuotetta on käytetty tai sen pakkaus ei ole myyntikuntoinen ellei kyseessä ole tuotevirheestä johtuva palautus. Asiakkaan antamien ohjeiden mukaisesti valmistetuilla tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Myyjä ei lunasta postiennakolla, luottopakettina tai jälkivaatimuksella lähetettyjä palautuksia. Myyjä ei vastaa virheistä ja vahingoista, jotka aiheutuvat tuotteelle asiakkaalla virheellisestä varastoinnista tai käsittelystä tai tuotteen käyttämisestä sille sopimattomalla tavalla tai sopimattomissa käyttöolosuhteissa. Asiakkaan tulee itse varmistaa tuotteen soveltuvuus aiottuun käyttötarkoitukseen. Mikäli tuotteen palautus ei johdu Myyjästä, vastaa Asiakas palautuksesta aiheutuvista kustannuksista.

ERIMIELISYYKSIEN RATKAISU

Myyjän ja asiakkaan väliseen sopimukseen liittyvät erimielisyydet pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan osapuolten välisin neuvotteluin. Ellei toisin ole sovittu eikä neuvotteluissa päästä sovintoon erimielisyydet ratkaistaan Käräjäoikeudessa.

Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

Yhteydenottolomake

 

Täytä ja lähetä yhteydenottolomake.
Otamme sinuun yhteyttä viipymättä ja tekee kaikkensa auttaakseen sinua.

Aihe

TuotteestaAsiakastiliTilauksetToimitusPalautuksetMaksu/HyvitysMuu